Természetes & biztonságos

 


Bevezető előadás


Bevezető előadásunk célja a figyelemfelkeltés, általános információátadás a természetes és termékenységtudatos fogamzásszabályozáshoz és életmódhoz, tévhitek eloszlatása, ill. tudományos alapokon nyugvó kutatási eredmények ismertetése a magas fokú biztonságot és hatékonyságot illetően az önmegfigyelésen alapuló SENSIPLAN tüneti-hőmérőzéses fogamzásszabályozáshoz.

A találkozás alkalmával betekintést nyújtunk a biológia alapokba, az önmegfigyelés mikéntjébe, tényeket adunk a módszer működéséhez, mellyel meg kívánjuk mutatni, hogy a módszerben nem hinni kell, hanem ismerni a biológiai folyamatokat és a szabályrendszert, ami által a módszer valóban felveszi a versenyt pl. a legmodernebb, szintetikusan előállított hormonális fogamzásgátló tablettával.

Mindezt érthetően és érdekesen, szakzsargon-mentesen, interaktívan, figyelembe véve a jelenlévők igényeit is.

Az alkalom hossza másfél óra, igény és kérdések esetén maximum 2 óra.

A bevezető alkalom után lehetőség adódik jelentkezni egyéni vagy csoportos tanfolyam elkezdésére – a tanfolyam árának egyösszegű befizetése esetén 10% kedvezményt biztosítunk! -, ill. akik a tanfolyamainkon részt vesznek, kedvezményesen megvásárolhatják a módszerhez és a tanfolyamhoz tartozó segédanyagot (Természetes & biztonságos tankönyv és munkafüzet együtt 8750 Ft, kedvezményesen 8 000 Ft!)

A bevezető alkalom részvételi díja egyénenként/páronként 4 500 Ft.

A tájékoztató előadást min. 2 fő/pár jelentkezése esetén tartjuk meg és a részvételhez bejelentkezés szükséges!

A bevezető tájékoztató időpontja: minden hónap második hétfőjén 18:00 – 19:30.

Helyszín: Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 152. Griff Irodaház, II. em./202.

A bemutatót tartja: Kupás Rozi, Sensiplan oktató, termékenység- és ciklusszakértő

Ha kedvet kapott betekinteni egy egészségesebb, természetesebb élet lehetőségébe, kérjük, töltse ki a jelentkezési lapot, az üzenet mezőben megadva azt a dátumot, amikor részt tud venni a bevezető alkalmon.

Jelentkezési űrlap