Természetes & biztonságos

 


Csoportos tanfolyam


Csoportos tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnek többedmagukkal együtt tanulni és élményeket szerezni, szívesen osztják meg saját és hallgatják meg mások tapasztalatait, még egy olyan témában is, amiről még mindig nem nagyon „szokás” beszélni.
Mindenkit várunk, aki érdeklődik a SENSIPLAN termékenységtudatos fogamzásszabályozási módszer iránt, és/vagy szeretne jobban megismerkedni a női test és a női ciklus működésével, szeretné tudni, hogy mit jelent nő és férfi közös termékenysége, és felelősséget szeretne vállalni a termékenységéért, az egészségéért, önmagáért, a párkapcsolatáért és a születendő gyermeke életéért.

A csoportos alkalmak az esti órákban vannak, és havonta egyszer találkozunk. (A csoporttól függően módosulhat az időpont!) Megtanuljuk a módszert elméletben és gyakorlatban is. Hozott, feljegyzett önmegfigyeléses cikluson is dolgozik mindenki saját maga, így szerezve saját élményt arról, hogyan működik a teste és a SENSIPLAN.

5 alkalom, bevezető előadás után is lehet jelentkezni, bár ez nem feltétel.

Csoportos tanfolyamot indítunk 2 pár jelentkezése esetén, egy-egy csoportban maximum 4 pár lesz.

Az alkalmak időbeni hossza max. 3 óra, ára páronként/egyénenként 7 000 Ft/alkalom. Kezdési időpont 17:00 óra (mely igény szerint 18:00 órára módosítható). A tanfolyam egyösszegű befizetése esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

A tanfolyam segédanyaga és kelléke a Természetes & biztonságos tankönyv és munkafüzet, melyeket a tanfolyamainkon részt vevők a helyszínen kedvezményesen megvásárolhatják! (8 750 Ft helyett kedvezményesen 8 000 Ft-ért)

Következő csoportos tanfolyam indul: 2018. június 25. hétfő, 17:00 - 20:00 óra.

Helyszín: Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 152. Griff Irodaház, II. em./202.

Ha szeretne csoportos tanfolyamra jelentkezni, kérjük, töltse ki az alábbi jelentkezési űrlapot!

Jelentkezési űrlap