Természetes & biztonságos

 


Egyéni tanfolyam


Egyéni tanfolyam keretein belül egy oktató van jelen a párral, ill. a személlyel, aki érdeklődik a SENSIPLAN, termékenységtudatos fogamzásszabályozás iránt, és/vagy szeretne jobban megismerkedni a női test és a női ciklus működésével, szeretné tudni, hogy mit jelent nő és férfi közös termékenysége, és felelősséget szeretne vállalni a termékenységéért, az egészségéért, önmagáért, a párkapcsolatáért és a születendő gyermeke életéért.

Az alkalmak mindig egyénre szabottak, és igazodnak a hölgy aktuális ciklusához.

A tanfolyamot el lehet kezdeni bevezető előadáson való részvétel után, de ez nem előfeltétel. 5 alkalommal találkozunk, amikor megtanuljuk a módszer szabályait elméletben és gyakorlatban. A hozott saját ciklusmegfigyelésekkel, azok elemzésével és kiértékelésével lehetőség adódik minden alkalommal saját élményt szerezni a test és a SENSIPLAN működéséről.

A tanfolyam 5 alkalomból áll, az első alkalom 2 órás és 10 000 Ft, a többi alkalom kb. 1,5 óra és 8.000 Ft/alkalom. Egyösszegű befizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

A tanfolyam segédanyaga és kelléke a Természetes & biztonságos tankönyv és munkafüzet, melyeket a tanfolyamainkon részt vevők a helyszínen kedvezményesen megvásárolhatják! (8 750 Ft helyett kedvezményesen 8 000 Ft-ért)

Az időpontok – egyeztetés szerint – rugalmasan tehetők a hét minden napjára (kivéve vasárnap), akár napközbeni órákra is.

A tanfolyam elvégzésére skype-on is van lehetőség! Jelentkezésnél kérem ezt az üzenet részben jegyezze meg! 

Helyszín: Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 152. Griff Irodaház, II. em./202.

Ha szeretne egyéni tanfolyamra jelentkezni, kérjük, töltse ki az alábbi jelentkezési űrlapot!

Jelentkezési űrlap