Természetes & biztonságos

 


Felhasználói tapasztalatok


„Ezúton szeretném elmondani, milyen nagyon örülök, hogy tudhatom a nyák rendszeresen ismétlődő állapotváltozásainak menetét. Még a közel 37 évem alatt ezt nem tudtam volna a megfigyeléseim alapján leírni.
Nagyon köszönöm, hogy ilyen részletes ismereteket tanulhattam a női test szépségeiről!
Élvezetes volt a előadásaid módszeressége, hangvétele is!
Remélem a cikluslapok vezetésével egyre több érdekes megfigyelésben lesz még részem!"

(5 gyermekes családanya - Kecskemét, 2012. szeptember)

„Mi eddig töretlen sikerrel használjuk a tcst-t. Igaz nálunk nincsen még baba tervben, majd házasságkötésünk után annál inkább szóval majd arról is remélem, be tudunk hamarosan számolni. 11 hónapja alkalmazzuk a módszert.
Eleinte be kell, hogy valljam nagyon nagy nyűg volt számomra a minden reggel hőmérőzéses dolog, majdnem abba is hagytam, hogy ezt hogy lehet hosszú évekig csinálni...aztán vőlegényem bíztatására szorgalmasan méricskéltem figyelgettem magam. Nagyon hálás vagyok, mert azóta annyira hozzászoktam, hogy rutinná vált a dolog. Annyira élvezem, hogy mennyire kiszámítható változásokon megy keresztül a női test minden hónapban. Orvosi egyetemen ezt sosem mondták el, sosem tanították ezt ilyen pontosan pedig nagyon fontos lenne véleményem szerint :)))
Minden hónapban kíváncsian várjuk a ciklusom alakulását mindig szorgalmasan írogatok minden féle megfigyelést és hasonlítgatom össze a hónapokat."

(egy kecskeméti fogorvos - 2014. március)